Vår familie


Logiq gjør det mulig å handle mer effektivt over hele verden ved å digitalisere faktura- og bestillingsprosessen.

Finfo er Sveriges største bransjedatabase for byggematerialer og har som mål å forenkle utvekslingen av digital forretningsinformasjon.

LogiqPay tilbyr rask og fleksibel fakturafinansiering ved å selge selskapets fakturaer.

LogiqPay er en del av Logiq AS med hovedkontor i Halden, Norge. Konsernet tilbyr tjenester for formidling, finansiering og betalingsoppfølging av handelsdokumenter. Via et sett tjenester digitaliserer og effektiviserer Logiq hvordan nordiske bedrifter kommuniserer. Konsernet har 65 ansatte og vi arbeider stadig mot å gi våre kunder den beste service og være nummer én innen kundestøtte. Konsernet omsetter for SEK 100 millioner via våre tre selskap: Logiq AS, Logiq Sweden AB og Logiq Pay AB.

 

Logiq

Logiq leverer sky-baserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom våre kunder og deres handelspartnere. Selskapet utveksler i dag elektroniske faktura, ordre, ordrebekreftelser, pakksedler, kataloginformasjon og beslektede handelsdokumenter i et globalt nettverk av mer enn 100 000 selskaper, og er en betrodd leverandør til over 2400 kunder.

Logiq har alltid fokusert på kundene. Målsetningen innen konsernet er å være nummer én innen kundeservice. Konsernets 65 ansatte er utdannede og høyt kvalifiserte med lang erfaring innenfor sine respektive spesialområder.

Finfo (Logiq Sweden AB)

Finfo levererer skybaserte tjenester for håndtering av forretningskritisk data mellom kunder og deres forretningspartnere, inklusive tjenesten Finfo. Finfo fungerer som det samordnende navet mellom leverandører og mottagere i den svenske byggebransjen. Finfo håndterer all produkt-/kataloginformasjon mellom parter på en kvalitativ og sikker måte i én og samme informasjonsflyt. Ved å ta i bruk denne tjenesten slipper alle parter i en verdikjede enkeltvis å utveksle vare, pris og produktinformasjon med hverandre, noe som sparer alle parter både tid og penger. Finfo håndterer mer enn 1 500 000 varer for mer enn 400 leverandører og 1 000 butikker.

 

LogiqPay

LogiqPay ble kjøpt opp av Logiq Finacial Services AS i 2017. LogiqPay tilbyr bedrifter to tjenester for å selge fakturaer avhengig av behovet. 

LogiqPay Basic, finansiering av enkeltfakturaer, benyttes oftest av selskaper som sporadisk selger fakturaer og som selv laster de opp på vår markedsplass.

LogiqPat Dynamic, vår dynamiske fakturafinansiering, benyttes oftest av selskaper  med større volum av fakturaer, som de ønsker å selge jevnlig. Tjenesten integreres også mot kundens økonomisystem eller efaktura-operatør for å eliminere all administrasjon.