LogiqPays finanspartner Interkreditt Kapital AS

LogiqPays finanspartner Interkreditt Kapital AS

En god og trygg finanspartner er bygget på bransjekunnskap og nærhet til kunden. Finanspartner for LogiqPay har siden oppstart i Norge vært Interkreditt Kapital AS.

Interkreditt Kapital AS er et heleid datterselskap av B2Holding ASA, som har over 2.200 ansatte med virksomhet i 23 europeiske land. Interkreditt Kapital AS ble etablert i 2018 som et ledd i konsernets strategi for å ta en aktiv rolle i det norske porteføljekjøps-markedet. Med ett nytt selskap kommer nye muligheter og de er først ute i konsernet med å tilby ulike finansielle tjenester for B2B segmentet.

 

Tore Krogstad, CEO i Interkreditt Kapital AS og Regional Director Scandinavia i B2Holding, uttaler:

Som ny aktør i det norske fakturakjøpsmarkedet, er Interkreditt Kapital avhengig av å knytte til seg de mest kompetente og innovative partnerne.

Vi er godt kjent med det sterke fagmiljøet og den solide historien Logiq representerer. Da vi ble kjent med Logiq sine planer om å etablere den helautomatiserte og fleksible LogiqPay tjenesten, ønsket vi å etablere et forpliktende partnerskap.

LogiqPay tjenesten er nyskapende og gir bedrifter en unik mulighet til selv å styrke likviditeten på en måte og på de tidspunkt som passer bedriften best. Dette er en spennende løsning som vi vet at markedet både ønsker og trenger

Om Interkreditt Kapital AS

Teamet hos Interkreditt Kapital AS består av erfarne og kompetente personer med lang fartstid innenfor de respektive produktområdene, med god kunnskap og forståelse for bedriftens behov. Faktum at de er en ny aktør ser de på som en stor fordel. Det gir høy fleksibilitet og kundene gode muligheter til å påvirke egen løsning. De ser engasjementet mer som et samarbeid enn et tradisjonelt kunde/klient forhold. Derfor   identifiserer de seg med konsernets motto «Making each other better».

Med solid erfaring og høy fleksibilitet ønsker vi sammen med våre samarbeidspartnere å skape merverdi for alle parter.

 

Fakturasalg / fakturakjøp

Når du selger faktura via LogiqPay vil det si at Interkreditt Kapital AS kjøper fordringen. Dermed overtar de risikoen for eventuell uteblitt betaling fra sluttkunde. Slik oppnår du, som kunde av LogiqPay, umiddelbart oppgjør og optimal forutsigbarhet vedrørende likviditet.  Som et resultat får du heller ingen overraskende tap på fordringer.

Med fakturasalg via LogiqPay og Interkreditt Kapital AS oppnår dere: 

  • Umiddelbart oppgjør; utbetaling innen 24 timer
  • Økonomisk forutsigbarhet og bedret likviditet
  • Ingen overraskende kostnader eller uforutsigbare tap
  • Trygghet på at dine sluttkunder behandles med respekt og profesjonalitet
  • Mindre administrasjon og frigjort kapasitet

 

Har du spørsmål om tjenesten LogiqPay fakturasalg, som leveres via finanspartner Interkreditt Kapital AS? 

Kontakt oss via kontaktskjemaet, og du vil høre fra oss innen kort tid!