Fakturasalg med LogiqPay er tilgjengelig i Xledger

Fakturasalg med LogiqPay er tilgjengelig i Xledger

 

Som kunde av økonomisystemet Xledger har dere nå muligheten til å selge fakturaene deres via LogiqPay. Når bedriften har behov for likviditet, kan du selge fordringene – helt enkelt! Med LogiqPay er det:

  • ingen etableringskostnad
  • ikke bindingstid 
  • ingen faste gebyrer 
  • svært lave priser
  • ikke krav til innsyn i deres reskontro

Når dere ber om et uforpliktende tilbud på salg av en eller flere fakturaer, vil dere se kostnaden i løpet av få sekunder. Oppgjør for solgte fakturaer skjer senest neste virkedag. 

 

Hvordan fungerer det?

Om LogiqPay

LogiqPay er en heldigital plattform for fakturasalg med svært konkurransedyktige priser, levert av Logiq AS. Logiq har 65 ansatte og 20 års erfaring innenfor digitalisering av fakturaer og andre handelsdokumenter. Vår finanspartner er Interkreditt Kapital AS, som er en del av B2Holding ASA, med ca 2600 ansatte i 23 ulike europeiske land.

 

Enklere blir det ikke!

Når dere fakturerer i Xledger velger dere ut de fakturaene dere ønsker å selge. Kostnaden blir presentert for dere med det samme. Deretter bekreftes salget og fakturaene distribueres så på vanlig måte. Dagen etter vil dere ha betalingen inne på konto. Oppgjøret bokføres også automatisk i Xledger etter at fakturaen er solgt. Om dere gjør utvalget innen klokken 09:30 vil pengene være inne på konto allerede samme dag!

Digital avtalesignering gjøres direkte i grensesnittet i Xledger.

 

Hva er fakturasalg?

Når dere selger fakturaen overtar Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger også opp betalingen. I motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital. Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge, eller når du ønsker å selge fakturaer.

 

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

 

Med fakturasalg via LogiqPay får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Hva koster det?

Prisen for å selge en faktura vil variere, basert på flere faktorer. De viktigste er kundens kredittrating, fakturabeløp og fakturaens kredittid.

* Risikoen beregnes fra fakturamottakers kredittrating.

** Beløpsgrensene gjelder per faktura. Dersom dere har behov for å selge fakturaer som overskrider  beløpsgrensene, ta kontakt med LogiqPay.