Fakturasalg med LogiqPay til kunder av Økonomistyring Ålesund

Fakturasalg med LogiqPay til kunder av Økonomistyring Ålesund

Økonomistyring Ålesund er et moderne, autorisert regnskapsbyrå lokalisert i Breivika i Ålesund. Firmaet er i stadig utvikling, med fem ansatte med forskjellig erfaring, herav to autoriserte regnskapsførere. Visjonen er å være din høyre hånd innen regnskap og økonomiske spørsmål.

 

Sølvpartner

LogiqPay inngikk tidligere i 2019 en partneravtale med økonomisystemet Xledger, og Xledger samarbeider med en rekke regnskapsbyråer. Økonomistyring Ålesund har kvalifisert seg i Xledgers partnerprogram til å bli en sølvpartner.

Regnskapsyråene tilbyr sine kunder regnskapsføring og rådgivning ved bruk av Xledger. I tillegg leverer de implementering og opplæring i systemet. Xledger er spesielt godt egnet for arbeidsdeling, hvor regnskapsfører og kunde jobber i samme system. En sømløs arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde eliminerer dobbeltarbeid.

 

Fakturasalg med LogiqPay

Økonomistyring Ålesund kan nå tilby sine kunder å selge sine fakturaer gjennom LogiqPay.

Siden fakturasalg via LogiqPay er mulig i grensesnittet til Xledger, er dette enkelt og raskt.

 

Hvordan dere selger fakturaene deres i Xledger, kan dere se her:

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital.

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

Med fakturasalg får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay, for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.