Fakturasalg med LogiqPay til kunder av Athene Group

Fakturasalg med LogiqPay til kunder av Athene Group

Athene Group er en totalleverandør av regnskapstjenester, med 70 ansatte fordelt i 5 byer (Oslo, Stavanger, Kristiansand, Stockholm og Warszawa). Athene tilbyr digitale løsninger som forenkler kundens hverdag, slik at kunden virkelig kan bruke tiden sin på det som betyr noe.

De har fokus på å skape personlig engasjement, noe som gjør at de vil yte det lille ekstra for sine kunder. Athenes misjon er «Digitale løsninger. Personlige opplevelser».

Gode råd med Athene Group

Våre kunder er både norske og internasjonale selskap innefor de fleste bransjer, men felles for alle er behovet og ønsket om oppdaterte regnskapstall, gode råd og effektive løsninger.

 

Fakturasalg med LogiqPay

Athene Group kan nå tilby sine kunder å selge sine fakturaer gjennom LogiqPay. Siden fakturasalg via LogiqPay er mulig i grensesnittet til Xledger, er dette enkelt og raskt.

Når dere fakturerer i Xledger velger dere de fakturaene dere ønsker å selge. Kostnaden blir umiddelbart presentert. Salget bekreftes, og fakturaene distribueres deretter på vanlig måte. Dere vil motta betalingen inn på konto dagen etter, og oppgjøret bokføres automatisk i Xledger. Om dere gjør utvalget innen klokken 09:30 vil pengene være inne på konto allerede samme dag!

Digital avtalesignering er også tilgjengelig direkte fra grensesnittet i Xledger.

Fakturasalg passer for bedrifter som:

  • har lange betalingsfrister
  • ønsker rask betaling for jobb som er gjort
  • ikke vil purre på kundene

Hvordan dere raskt og enkelt selger fakturaene deres i Xledger, kan dere se her:

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital.

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

Med fakturasalg får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Og – det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay, for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.