Om LogiqPay

 

  • Vi tilbyr markedets mest fleksible tjeneste for fakturasalg, skreddersydd etter våre kunders behov
  • Finansier deres fakturaer, på deres vilkår
  • LogiqPay har formidlet over 2 milliarder SEK i finansiering
  • En ny tjeneste fra det norske konsernet Logiq AS
  • 65 ansatte i konsernet og en omsetning på NOK 100 millioner kroner
  • Kontor i Stockholm, Halden og Oslo

 

Historien

2011  LogiqPay ble grunnlagt, da som Fakturabørsen, og var Europas første markedsplass for fakturakjøp. Med målet om å forbedre vilkårene for fakturakjøp og å gjøre det mer fleksibelt å selge fakturaer har LogiqPay de siste 8 årene gjort fakturafinansiering billigere, raskere og samtidig bidratt til et mer transparent marked for alternativ finansiering for selskaper med fokus på bra vilkår.

2013  gikk Schibsted Tillväxtmedier AB inn med investering, hvoretter de i 2014 ble majoritetseiere av Fakturabørsen (nå LogiqPay)

2016 kjøpte Fakturabørsens eiere tilbake selskapet fra Schibsted og byttet navn til Relenda

2017 ble vi en del av det norske konsernet Logiq AS og byttet dermed navn til LogiqPay. Innen Logiq konsernet finnes også Logiq AS og Logiq Sweden AB/Finfo.

2019 LogiqPay lanserer den nye tjenesten LogiqPay Dynamic. Dynamisk fakturafinansiering for en automatisert fakturaflyt direkte integrert til kundens utgående fakturaflyt, gjennom det nåværende økonomisystemet eller VAN operatør.

Medarbeidere

LogiqPay består av et skarpt team som sammen arbeider ut fra samme visjon: å utvikle og forbedre  markedet for fakturasalg. Les mer om vi som er en del av LogiqPay.