Om LogiqPay

Da mange bedrifter opplever at mulighetene for å få rask tilgang til kapital blir færre, er fakturasalg et godt alternativ. I stedet for at dere som selskap skal trenge å legge dyrebar tid på å søke om finansieringsmuligheter hos bank eller finansieringsselskap, bringer vi nå finansieringen til dere. Med LogiqPay kan dere finansiere ved å selge fakturaer direkte gjennom deres nåværende fakturaflyt.

Med LogiqPay kan du finansiere dine fakturaer direkte i din nåværende fakturaflyt, eller gjennom LogiqPays brukervennlige fakturaportal. Motta penger på bedriftskonto allerede neste dag. LogiqPay leverer en automatisert tjeneste for fakturasalg – på deres vilkår.

LogiqPay gir deg forutsigbarhet, full fleksibilitet og transparens i hvilke fakturaer som selges. Du kan når som helst endre i tjenesten og tilpasse avtalen, ta bort eller legge til de fakturaer du vil selge. Alle endringer signeres med BankID.

Som kunde hos LogiqPay er det tydelig hva du betaler for. Vi har ingen faste kostnader, bindingstider eller skjulte avgifter i finansieringsavtalen. LogiqPay tilbyr finansiering der kunden har automatisk og konstant optimalisert likviditet.

Vi verdsetter den personlige kontakten med både deg og dine kunder.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å komme i gang.

  • En ny tjeneste fra Logiq AS
    • 65 ansatte i konsernet og en omsetning på 100 millioner NOK
    • Kontorer i Halden, Oslo og Stockholm
  • Vårt mål er å tilby markedets mest fleksible løsning for skreddersydd fakturasalg
  • Selg fakturaene deres, på deres vilkår
  • Ingen skjulte avgifter eller bindingstider
  • LogiqPay har formidlet over 2 milliarder SEK i finansiering

 

Historie

LogiqPay ble dannet i 2011, da som Fakturabörsen, og var Europas første markedsplass for fakturasalg. Med mål om å forbedre vilkårene for fakturasalg og å gjøre det mer fleksibelt å selge fakturaer har LogiqPay de siste 8 årene gjort fakturasalg enklere, raskere og bidratt til et mer transparent marked for alternativ finansiering for selskaper med fokus på bra vilkår.  Tjenesten som da ble levert var enkeltvis fakturasalg, en platform der selskapene selv lastet opp fakturaene de ville selge og som ble solgt på en markedsplass i realtid til høystbydende.

I 2013 gikk Schibsted Tillväxtmedier AB inn som investor, og ble deretter i 2014 majoritetseier av Fakturabörsen (nå LogiqPay).

Fakturabörsens eiere kjøpte i 2016 tilbake selskapet fra Schibsted og byttet navn til Relenda.

2017 ble vi en del av det norske konsernet Logiq AS og byttet dermed navn til LogiqPay. Innenfor konsernet ligger selskapene Logiq AS, Logiq Sweden AB, Finfo samt LogiqPay.

LogiqPay lanserer i 2018 den nye tjenesten Dynamisk fakturafinansiering, nå LogiqPay Dynamic. Selg fakturaene dine gjennom deres nåværende økonomisystemet eller automatisk om dere har Logiq som EDI formidler. LogiqPay Invoice Portal ble også lansert som en tjeneste for Logiq- og LogiqPay kunder.

Ansatte

LogiqPay består av et kompetent team som sammen jobber med samme visjon: utvikling og forbedring av markedet for fakturasalg. Les mer om oss på LogiqPay.