Hvordan virker det?

LogiqPay Basic – passer selskap med mindre fakturavolum som vil selge fakturaer sporadisk, eller etter behov. Du laster enkelt opp originalfakturaen du ønsker å selge, og signerer med BankID. Oppgjør er på din konto senest neste virkedag. Fakturaen som skal selges må ikke sendes til kunden – det gjør vi!

 

LogiqPay Dynamic – en helt ny måte å selge fakturaer enkelt, fleksibelt, rimelig og med et minimum av arbeid for deg. Passer for bedrifter med et ønske om å kontinuerlig finansiere fakturaer. Tjenesten integreres direkte mot din strøm av fakturaer eller mot ditt økonomi-/ERP system. Hvilke fakturaer som skal selges bestemmer du selv ved å identifisere ditt kapitalbehov, perioden og hvilke fakturaer (rating) du ønsker å selge. Etter at du har godkjent innstillingene kan du bare fortsette den vanlige faktureringen, vel vitende om at dine fakturaer blir solgt til markedets beste betingelser helt i henhold til dine preferanser. Pengene blir så overført til deg i løpet av 24 timer.

 

LogiqPay Invoice Portal – Er dere pålagt å sende fakturaer som gyldige EHF til offentlige instanser og andre bedrifter? Det kan bli kostbart å oppdatere ens nåværende system for å kunne levere tilfredsstillende fakturaer i EHF. Formatet som dessuten oppdateres ved tid til annen, og derfor krever mer av avsenderne.

Med LogiqPay Invoice Portal vil formatet dere sender til enhver tid være oppdatert og korrekt. Peppol BIS 3.0 er formatet som i dag gjelder i både Norge og Sverige. Med denne portalen vil dere ha muligheten til å sende fakturaer også til svenske mottakere.

 

Kundesøknaden

Hvordan komme i gang?

Fyll ut kundesøknaden online, verifiser deg med bankID og deretter får dere innloggingsinformasjon til tjenesten og kan starte å selge fakturaer.

Begynn å selge fakturaer

LogiqPay Basic – Etter at du har mottatt innloggingsinformasjon for vår tjeneste kan du begynne å selge fakturaer. Du laster opp fakturaen din i pdf-format og sender den deretter til LogiqPay. Når fakturaen er solgt, har du penger på bedriftskontoen innen 24 timer.

LogiqPay Dynamic – Tjenesten er integrert med ditt økonomisystem eller operatør fakturadistribusjon. Etter at du har mottatt innloggingsinformasjon for tjenesten angir du parameterne for typen fakturaer du vil selge, og innen hvilket tidsintervall. LogiqPay følger deretter disse reglene og selger alle fakturaer som faller innenfor dine parametre. Når en faktura er solgt, har du penger på bedriftskonto innen 24 timer.

Servicedesk

Som kunde hos LogiqPay vil du bli tildelt en egen kundeansvarlig, og vår kundeservice vil være tilgjengelig hver ukedag mellom kl. 08 – 16. Vi er alltid på din side for å gi deg en så profesjonell og god kundeopplevelse som mulig. Ta kontakt med vår Servicedesk for hjelp.