Hva koster det?

Hva det koster å selge en faktura vil variere, basert på flere faktorer. De viktigste faktorene for pris er kundens (fakturamottakers) kredittrating, fakturabeløp og fakturaens kredittid.

Nedenfor ser du en oversikt over prisene for fakturasalg via LogiqPay.

* Risiko beregnes fra fakturamottakers kredittrating

  • Svært lav risiko – AAA
  • Lav risiko – AA
  • Middels risiko – A
  • Høy risiko – B

 

Ønsker du å selge en faktura?

For de som allerede er kunder av Logiq kan denne tjenesten for fakturasalg kobles direkte til den distribusjon av fakturaer Logiq allerede leverer.

Hvilke fakturaer som skal selges bestemmer du selv ved å identifisere ditt kapitalbehov, perioden og hvilke fakturaer du ønsker å selge. Etter at du har godkjent innstillingene kan du bare fortsette den vanlige faktureringen. Fakturaer vil bli solgt til markedets beste betingelser, helt i henhold til dine preferanser.

LogiqPay Basic passer selskap med mindre fakturavolum som vil selge fakturaer sporadisk, eller etter behov. Du laster enkelt opp originalfakturaen du ønsker å selge, og signerer med BankID.

Vår fakturaportal, LogiqPay Invoice Portal, er laget for de som er pålagt å sende fakturaer via Peppol nettverket, og som kun har et behov om å sende et mindre antall fakturaer.

Det er enkelt å bli kunde, slik at dere kan sende en faktura i riktig format for Peppol.

 

Fakturasalg gjennom økonomisystem

Per i dag kan du selge fakturaer via økonomisystemet Xledger, dersom dere bruker det. Vi vil lansere nye samarbeid løpende. Kontakt oss for å høre om et samarbeid med deres økonomisystem er aktuelt.