Fakturasalg med LogiqPay for VKST

Fakturasalg med LogiqPay for VKST

Publisert 19.03.2020, 00:00

VKST inngår samarbeid med LogiqPay, for fakturasalg automatisert i Xledger.

Forretningsideen til VKST er at de skal tilby helhetlige økonomitjenester som dekker behovet for en økonomistab i en bedrift, alt fra postmottak til økonomisjef. VKST skal legge til rette for at kundene skal kunne fokusere på kjernevirksomheten.

De leverer regnskapstjenester tidseffektivt ved hjelp av en fremtidsrettet web-basert, ERP-løsning. Deres nyeste tjeneste for fakturasalg gjennom LogiqPay vil gi deres kunder en mulighet til forbedret likviditet.

 

Fakturasalg i økonomisystemet

Som kunde VKST og bruker av økonomisystemet Xledger har dere nå muligheten til å selge fakturaene deres via LogiqPay. Når bedriften har behov for likviditet, kan du selge fordringene – helt enkelt! Med LogiqPay er det:

  • ingen etableringskostnad
  • ikke bindingstid 
  • ingen faste gebyrer 
  • svært lave priser
  • ikke krav til innsyn i deres reskontro

Når dere ber om et uforpliktende tilbud på salg av en eller flere fakturaer, vil dere se kostnaden i løpet av få sekunder. Oppgjør for solgte fakturaer skjer senest neste virkedag.

Hvordan dere raskt og enkelt selger fakturaene deres i Xledger, kan dere se her:

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital.

Unngå å vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura.
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

Med fakturasalg får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Og – det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay, for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.