Fakturasalg for Agder Regnskap AS

Fakturasalg for Agder Regnskap AS

Publisert 18.03.2020, 00:00

Agder Regnskap AS sitt fokus er godt faglig håndverk,  fleksible løsninger, god tilgjengelighet og konkurransedyktige priser.

Deres verktøy er økonomiprogrammer som kan tilpasses den enkelte kundes behov.  De ser også viktigheten i god kontakt med de forskjellige revisorene i deres nedslagsfelt. Regnskapskontoret er autorisert, det vil si at de er offentlig godkjent og underlagt strenge regler som kontrolleres av Kredittilsynet.

– Ta tiden din tilbake og la oss ta tallene –

De tilbyr et antall tjenester, og nå har de også muligheten til å tilby fakturasalg fra LogiqPay direkte i økonomisystemet Xledger.

 

Fakturasalg med LogiqPay

Agder Regnskap kan nå tilby sine kunder å selge sine fakturaer gjennom LogiqPay. Siden fakturasalg via LogiqPay er mulig i grensesnittet til Xledger, er dette både enkelt og raskt.

Når dere fakturerer i Xledger velger dere de fakturaene dere ønsker å selge. Kostnaden blir umiddelbart presentert. Salget bekreftes, og fakturaene distribueres deretter på vanlig måte. Dere vil motta betalingen inn på konto dagen etter, og oppgjøret bokføres automatisk i Xledger. Om dere gjør utvalget innen klokken 09:30 vil pengene være inne på konto allerede samme dag!

Digital avtalesignering er også tilgjengelig direkte fra grensesnittet i Xledger.

Fakturasalg passer for bedrifter som:

  • har lange betalingsfrister
  • ønsker rask betaling for jobb som er gjort
  • ikke vil purre på kundene

Hvordan dere raskt og enkelt selger fakturaene deres i Xledger, kan dere se her:

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital.

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

Med fakturasalg får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Og – det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay, for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.