Bouvet: «Dette gir flere muligheter for våre kunder»

Bouvet: «Dette gir flere muligheter for våre kunder»

Publisert 06.03.2020, 00:00

Bouvet ser at det er en etterspørsel i markedet etter bedre likviditet og løsningene som LogiqPay nå dekker.

Derfor har Logiq AS inngått et strategisk samarbeid med Bouvet – for fakturasalg via tjenesten LogiqPay og fakturadistribusjon. Når det gjelder Bouvet sine kunder som bruker SAP som ERP og etterspør fakturasalg, vil vi sammen tilpasse vår dynamiske løsning, LogiqPay Dynamic, til en skreddersydd løsning som passer kundens behov best.

 

Muligheter med fakturasalg

Espen Enger, som er leder for avdeling Virksomhetsstyring i Bouvet uttaler:

«Dette gir flere muligheter for våre kunder og vi gleder oss til fortsettelsen»

 

Renate Thoresen som er KAM i Bouvet og har signert avtalen med Trine Storberget i Logiq, fortsetter:

«Ikke minst vil bedre likviditet gi våre kunder et konkurransefortrinn i markedet. Slik vi kjenner Logiq passer samarbeidet veldig bra. De er opptatt av innovative løsninger som leverer som planlagt med lokal support.»

 

Hvem passer tjenesten for?

En tilpasset LogiqPay Dynamic, er en tjeneste for de selskap og konsern som ønsker en forutsigbar likviditet ved å selge sine fakturaer. Man kan selge fakturaer direkte fra eget økonomisystem, eller sette parametere i LogiqPay som regulerer hvilke fakturaer som skal selges.

Tjenesten tilpasses større selskaps og konserns likviditetsbehov, i samspill med tjenester for full fakturaadministrasjon og inkasso, med vår samarbeidspartner Interkreditt Kapital AS.

 

Eksempel: Konsernet har ulike ERP systemer, og ulike likviditetsbehov i sine selskaper. De definerer sine kapitalbehov per klient eller totalt i konsernet, og LogiqPay sørger for en sømløs integrasjon inn og ut av disse ulike ERP systemene.

Deretter håndterer vi full fakturadistribusjon med finansiering, administrasjon og inkasso automatisert i samme ledd. Konsernet for optimalisert sin likviditet til enhver tid, med full fleksibilitet for å endre ved behov. Samtidig blir avstemmingsrapporter levert automatisert inn i konsernets ulike ERP systemer, som gir svært god kontroll og reduserte ressursuttak i økonomiavdelingen.

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette er til forskjell fra andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital. Du velger hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier for hvilke fakturaer som skal selges automatisk i den tidsperioden du selv definerer.

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

 

Fakturadistribusjon med Logiq

For fakturadistribusjonen vil Logiq integreres som en del av Bouvets tjenester til sine kunder, samt som aksesspunkt og mer generelt EDI.

 

Om Bouvet

Bouvet ASA er et ledende norsk konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester innen informasjonsteknologi. De har over 1500 ansatte og 14 kontorer i Norge og Sverige.

Med et bredt spekter av tjenester, som rommer bl.a. rådgivning, systemutvikling, systemintegrasjon, teknisk infrastruktur, prosjektledelse, digital kommunikasjon, brukeropplevelser, reklametjenester og kurs. Bouvet leverer tjenester til virksomheter i både offentlig og privat sektor.

 

 

 


Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.