Fakturasalg med LogiqPay for kunder av Cretica Faktura

Fakturasalg med LogiqPay for kunder av Cretica Faktura

Publisert 14.02.2020, 00:00

Logiq AS inngår samarbeid med Systemsmia DA, for tjenesten LogiqPay  Fakturasalg.

Fakturasalg blir integrert i deres fakturaprogram Cretica Faktura.
Dette er det første samarbeidet med et rent fakturasystem som blir klart.

 

Enklere blir det ikke!

“Samarbeidet med å implementere fakturasal med LogiqPay har gått smertefritt, og me ser fram til det vidare samarbeidet”, uttaler Leif Nesheim fra Systemsmia.

Når dere fakturerer i Cretica Faktura velger dere de fakturaene dere ønsker å selge. Kostnaden blir umiddelbart presentert. Salget bekreftes, og fakturaene distribueres deretter på vanlig måte. Dere vil motta betalingen inn på konto dagen etter, og oppgjøret med bilag kommer automatisk i retur. Om dere gjør utvalget innen klokken 09:30 vil pengene være inne på konto allerede samme dag!

Digital avtalesignering er også tilgjengelig direkte fra grensesnittet i Cretica.

Fakturasalg passer for bedrifter som:

  • har lange betalingsfrister
  • ønsker rask betaling for jobb som er gjort
  • ikke vil purre på kundene

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital. Du velger hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier for hvilke fakturaer som skal selges automatisk i den tidsperioden du selv definerer.

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

 

Om Cretica Faktura

Cretica Faktura er et 100 % nettbasert faktureringsprogram for små og mellomstore bedrifter, selvstendig næringsdrivende, lag og foreninger. Dette er ett av produktene som Systemsmia DA utvikler og drifter.

Fakturasystemet er utviklet med brukeren i fokus, som gjør det raskt og enkelt å sette seg inn brukergrensesnitt og bruken av programmet.

Den første nettversjon kom i 2015, og har siden starten blitt kontinuerlig oppdatert og utvidet. Det er fleksibelt og når brukerne etterspør nye funksjoner, blir de stadig lagt til. Det inneholder i dag alt av funksjonalitet en kan forvente av et moderne fakturasystem.

Hver dag kommer det til nye brukere av systemet, og per dags dato er det et par tusen brukere fordelt på tre versjoner; gratis, standard og profesjonell.

Her finner dere en enkel oversikt over mange av mulighetene i programmet.

 


Er du også interessert i å bli partner av LogiqPay for å kunne tilby fakturasalg til deres kunder? Kontakt oss i dag for en prat om mulighetene.

Bedre likviditet gir flere muligheter.