Fakturasalg gjennom LogiqPay for medlemmer av Nettverk19

Fakturasalg gjennom LogiqPay for medlemmer av Nettverk19

Publisert 22.10.2019, 11:08

LogiqPay er glade for å være ny partner i nettverket Nettverk19!

Medlemmer av dette nettverket kan nå oppnå forbedret likviditet gjennom fakturasalg fra LogiqPay. Unngå lange betalingsfrister og -utsettelser for jobber som er utført. Med fakturasalg kan dere få penger på konto neste dag, slik at dere har råd til å ta nye jobber.

Når dere selger fakturaen overtar vår finanspartner Interkreditt Kapital AS  fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir rask tilgang til kapital. Du velger hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier for hvilke fakturaer som skal selges automatisk i den tidsperioden du selv definerer.

 

Nettverk19

Nettverk19 hjelper gründere og SMB bedrifter i hele Norge med å lykkes. LogiqPay er i godt selskap med flere andre spennende bedrifter i ulike bransjer.

Nettverk19 er utviklet det siste året, og nylig satt ut i livet etter en intens sluttspurt på noen uker. Grunnen til at de startet opp nettverket var for å kunne legge forholdene bedre til rette for gründere og små og mellomstore bedrifter. Ideen er å gjøre gründerlivet enklere ved å tilby en totalpakke av varer og tjenester, og stimulere til nettverksbygging på kryss og tvers i et eget spennende community.

 

Eksperthjelp

Nettverk19 tilbyr et stort utvalg av alt du trenger for å lykkes i din bedrift, enten du er i oppstart eller etablert. Du får en egen mentor eller du kan booke et attraktivt pakketilbud, tjenester eller kurs. Sliter du med utfordringer eller noe du ikke finner svar på selv, kan eksperterne garantert bistå med den hjelpen du trenger. Nettverk19 gjør gründerlivet enklere!

 

Logiq Pay

Med fakturasalg gjennom LogiqPay overtar vi risikoen, da fakturaen selges med regress. Vi er åpne om våre priser, og vet vi tilbyr en god tjeneste til konkurransedyktige priser.  

Kontakt oss for en prat om løsninger som kan forbedre deres likviditet.

 

Som kunde hos LogiqPay får du tett oppfølging av en egen kundeansvarlig. Vi yter god kundeservice og vår servicedesk er tilgjengelig alle hverdager mellom kl.08 – 16. Kontakt servicedesk dersom du har spørsmål om fakturasalg eller trenger hjelp med kundeforholdet.